Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جدید هیات کشتی مازندران گفت: اولین برنامه‌ام استعدادیابی در کشتی مازندران است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عسکری محمدیان که میهمان این هفته برنامه دایره طلایی بود، در شروع صحبت‌هایش اظهار داشت: در هفته گذشته انتخابات هیات کشتی مازندران برگزار شد و احساس می‌کنم انتخابات سلامتی بود. همراه با حمید محمدنژاد از قهرمانان بااخلاق کشتی استان به مرحله دوم انتخابات رفتیم و درنهایت من به عنوان رئیس هیات انتخاب شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جدید هیات کشتی مازندران در مورد برنامه‌های خود در این استان، تاکید کرد: اولین کاری که می‌خواهم بکنم ایجاد ساختار هیات و تشکیلات آن است. از انتخاب نایب رئیس، دبیر گرفته تا چینش تشکیلات مربیان و داوران. آنچه بسیار برای من و کشتی مازندران مهم است، مسئله استعدادیابی است. چراکه «خشت اول گر نهد معمار کج، تا ثریا می رود دیوار کج. این مسئله خیلی مهم است. احساس من همیشه بر این بود که هیچ گاه ارتباط خوب و تنگاتنگی بین وزارت ورزش و آموزش و پرورش نبود. در زمان سازمان تربیت بدنی هم همین طور بود. امروز باید به لحاظ علمی روی بچه کار کرد که کجا استعداد دارد تا توان و انرژی‌اش هدر نرود.

دارنده دو مدال نقره کشتی آزاد المپیک با اشاره به اینکه مازندران به سالنی بزرگ و در خور نام کشتی این استان نیاز دارد، تصریح کرد: در سال‌های 60 به بعد، یادم هست که دو یا سه بار قرار بود مسابقه در سالن سیدرسول حسینی برگزار شد که آنقدر تجمع زیاد بود، مسابقه برگزار نشد. از المپیک 1948 لندن تا امروز، در کشتی مازندران امامعلی حبیبی، عبدالله موحد، کمیل قاسمی، قاسم رضایی، حسن یزدانی، مراد محمدی و خیلی های دیگر مدال دار المپیک بوده اند، جدا از این ها کلی مدال جهانی گرفته ایم. حداقل فکر می کنم باید یک سالن 10 هزار نفری در مازندران داشته باشیم. سزاوار نیست با کوله باری از مدال المپیک و جهان فقط یک سالن 3 هزار نفری داشته باشیم.

محمدیان در مورد استعفای حمید محمدنژاد از ریاست هیئت کشتی شهرستان بابل، گفت: او بدون اجازه از کشتی استان مازندران خداحافظی کرد و من از او گله دارم. ما رفیق و همکار بودیم و هستیم. او اشتباه کرد، باید باشد چون فرزند کشتی مازندران است. فرد با اخلاق و با ادبی است. من مربی او در مقاطعی بودم و کشتی های خوبی در آسیایی گرفته بود. یک کشتی دیدنی در جام یاشاردوغو با حریف روس هم داشت که هیچ وقت فراموش نمی‌کنم. انتخابات تمام شد و همه باید دست به دست هم بدهیم، مهم امروز نام عسکری محمدیان نیست، هم کشتی مازندران است. در گذشته هم کشتی مازندران عزت و آبرو داشته و امروز هم باید این عزت را حفظ کنیم. 

محمدیان با اشاره به اینکه برای حل مشکلات اقتصادی کشتی مازندران برنامه دارد، گفت: من از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنم. از نمایندگان مازندران در مجلس، از شرکت ها، هلدینگ ها و...، کشتی مازندران خیلی بزرگ است و باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد. کشتی مازندران باید یک هلدینگ تجاری شود چون فدراسیون خودش آنقدر دغدغه دارد که به ما نمی‌رسد. ما در مازندران خیلی عاشق داریم، آنهایی که از نظر مالی خوب هستند، به ما کمک می‌کنند. کشتی از نظر مالی نسبت به رشته‌های دیگر مثل والیبال، فوتبال و... ضعیف تر است. از این به بعد کاری می‌کنیم و دست به دست هم می‌دهیم که یک هلدینگ تجاری هم شویم. ما روسای هیئت‌ها باید کار خودمان را انجام دهیم با این شرایط بحران اقتصادی باید خودمان دنبال مسائل مالی و اقتصادی برویم اما در عین حال باید هیئت استان ها تعامل خوبی را با فدراسیون داشته باشند. در عین حال از المپیک 1948 لندن تاکنون 69 قهرمان المپیک داریم که تقریبا نیمی از این مدال‌ها را کشتی گیران گرفته‌اند، کمیته ملی المپیک و هم وزارت ورزش هم باید کمک خوبی به کشتی داشته باشند.

عسکری محمدیان تصریح کرد: برای من رای جمع کردن در انتخابات خیلی سخت بود، اما آمدم و به کسی هم نگفتم به من رای بدهید. برنامه دادم و بعضی به من زنگ زدند و پرسیدند برنامه‌هایت را گفتی اما نگفتی به من رای بده، که جواب می‌دادم من برنامه داده‌ام اگر خوب بود به برنامه من رای بدهید.

وی در مورد حضور حسن رنگرز در وزارت ورزش و کمکی که او می تواند به کشتی مازندران بدهد، اظهار داشت: حسن رنگرز از قهرمانان خوب ماست، فرنگی کار بوده، من هم فرنگی می گرفتم و فرنگی کاران فکر نکنند بحث آزاد و فرنگی در هیئت استان وجود دارد. من در مسابقات جهانی نروژ کشتی فرنگی گرفتم و با یک باخت پنجم جهان شدم. نان فرنگی را خوردم و قهرمان آزاد شدم. رنگرز می‌تواند کمک خوبی در جهت استعدادیابی با ما داشته باشد.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران کشتی ورزش عسکری محمدیان کشتی مازندران عسکری محمدیان من رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو

آمریکایی‌ها که هنوز در دو وزن ۵۷ و ۶۵ کیلوگرم سهمیه المپیک نگرفته‌اند با «اسپنسر لی» و «زین رترفورد»؛ برنده امیرمحمد یزدانی در فینال جهانی ۲۰۲۳، به استانبول خواهند آمد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسابقات کشتی گزینشی جهانی، روزهای 20 تا 23 اردیبهشت در استانبول برگزار می‌شود. بعد از مسابقات جهانی بلگراد که مجموعاً 5 کشتی‌گیر (نفرات اول، دوم، سوم مشترک و پنجم حقیقی) از آن سهمیه المپیک گرفتند و برگزاری 4 مسابقه گزینشی قاره‌ای که در هر کدام از آنها دو کشتی‌گیر راه یافته به فینال صاحب سهمیه المپیک شدند، در این رقابت‌ها در مجموع 54 کشتی‌گیر در سه رشته آزاد، فرنگی و زنان مجوز شرکت در المپیک را دریافت خواهند کرد.

در این رقابت‌ها که آخرین گزینشی المپیک در رشته کشتی است، علاوه بر فینالیست‌ها، نفر سوم حقیقی که از مسابقه پلی‌آف بین بازنده‌های دو فینالیست مشخص خواهد شد، سهمیه می‌گیرند.

آمریکایی‌ها که هنوز در دو وزن 57 و 65 کیلوگرم سهمیه المپیک نگرفتند، بعد از برگزاری مرحله نهایی انتخابی تیم ملی‌شان، با اسپنسر لی که توماس گیلمان را شکست داد در وزن اول و با زین رترفورد قهرمان وزن غیرالمپیکی 70 کیلوگرم جهان در سال 2023 که برنده امیرمحمد یزدانی در فینال بلگراد است، عازم استانبول می‌شوند.

ترکیه‌ی میزبان نیز سلیمان آتلی در 57 کیلو، عبدالله توپراک در 65 کیلو، سونور دمیرتاش در 74 کیلو و عثمان گوکن در 86 کیلوگرم را در این مسابقات دارند.

به نظر می‌رسد در ترکیه بیشتر نگاه‌ها به سمت فرانک چامیزو باشد، کشتی‌گیری که مبارزه‌ای بحث‌برانگیز با توران بایراموف آذربایجانی در مرحله نیمه‌نهایی وزن 74 کیلوگرم گزینشی اروپایی داشت و اشتباهات محرز داوری، که به تایید اتحادیه جهانی رسید، نتیجه این کشتی را به سود کشتی‌گیر میزبان تغییر داد.

اتحادیه جهانی البته صرفا به محرومیت سنگین داوران مسابقه بسنده کرد و با استناد به قانون، نتیجه را تغییر نداد. تنها پوئنی که به کشتی‌گیر ایتالیایی داده شد، حضورش در سید یک وزن 74 کیلوگرم مسابقات استانبول بود. او حالا شاید شاخص‌ترین کشتی‌گیری باشد که در ترکیه به دنبال سهمیه المپیک است.

ژاپنی‌ها که در گزینشی آسیایی هم با آرش یوشیدا به دنبال کسب سهمیه بودند و این کشتی‌گیر ایرانی-ژاپنی مقابل امیرعلی آذرپیرا تن به شکست داد و از دور رقابت‌ها حذف شد، بار دیگر به او برای کسب سهمیه 97 کیلوگرم اعتماد کرده‌اند.

از جمله دیگر کشتی‌گیران شاخص حاضر در ترکیه، می‌شود به زاندانبود مغولی و امان هندی در 57 کیلو، تولگا تومور اوچیر مغولی، عبدالمجید کودیف تاجیک و سوجیت هندی که به جای باجرانگ به ترکیه می‌آید در 65 کیلو، آوتاندیل کنتچادزه گرجی، سالکازانوف از اسلواکی و ایمان مهدوی کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل که به اسم UWW دررقابت‌ها شرکت می‌کند در 74 کیلو، ماگومد شریپوف بحرینی، دیپاک پونیای هندی و بوریس ماکائف از اسلواکی در 86 کیلو، ماگومد ابراگیموف ازبک در 97 کیلو و دنیل لیگتی مجارستانی در 125 کیلوگرم اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست