Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@02:52:08 GMT

عسکری محمدیان: محمدحسین در ایتالیا روسفیدم کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۲۶۹۸

عسکری محمدیان: محمدحسین در ایتالیا روسفیدم کرد

عسکری محمدیان می‌گوید پسرش 4 سال سخت را بدون وقفه تمرین کرده تا توانسته بازگشت خوبی به کشتی داشته باشد. 

به گزارش "ورزش سه"، بعد از قهرمانی محمدحسین محمدیان با نمایشی خیره کننده در تورنمنت ایتالیا، حالا برخی کارشناسان او را مدعی اول پوشیدن دوبنده تیم ملی کشتی آزاد در المپیک در وزن 97 کیلوگرم می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


محمدحسین که پسر عسکری محمدیان، نایب قهرمان سابق المپیک به شمار می‌رود، بعد از 4 سال محرومیت به تشک برگشته و انگیزه‌های فراوانی دارد.


در ادامه گفت‌وگوی ایران ورزشی با عسکری محمدیان را درباره اتفاقاتی که برای پسرش رخ داده، می‌خوانید. 

 

 

* تبریک به خاطر قهرمانی محمدحسین در ایتالیا که با شکست دادن کایل اسنایدر آمریکایی و دیگر کشتی‌گیران سرشناس وزن 97 کیلوگرم دنیا به دست آمد.


خدا را شاکرم که حرف‌های من در این چند سال درباره پسرم درست از آب درآمد. در واقع محمدحسین با قهرمانی در ایتالیا، من و خانواده‌ام را رو سفید کرد. خدا خیلی به ما کمک کرد تا پسرم پس از پشت سر گذاشتن آن دوران محرومیت بسیار طولانی و سنگین که حقش نبود، سربلند شود. من همیشه سر نماز پسرم را دعا می‌کردم و حالا احساس می‌کنم دعاهای من برای پسرم مستجاب شده است.

 


*‌ شاید هر کس دیگری جای محمدحسین بود، این محرومیت سنگین روی روحیه او اثر می‌گذاشت و او را برای همیشه از کشتی دور می‌کرد اما پسر شما در ایتالیا با شکست کایل اسنایدر آمریکایی و قهرمان المپیک 2016 ریودوژانیرو و قهرمان مسابقه‌های جهانی 2015 لاس‌وگاس و 2017 پاریس کار فوق‌العاده‌ای صورت داد.


قبلاً بارها و حتی به خود شما هم گفته بودم محمدحسین برای اینکه حقانیت خود را به همه ثابت کند، در این چهار سال حتی یک روز را هم به بطالت نگذراند و روحیه خود را از دست نداد و مداوم به تمرینات خود ادامه می‌داد. چهار سال محرومیت واقعاً کم نیست، حتی محرومیت سه ماهه می‌تواند برای یک ورزشکار، گران تمام شود اما محمدحسین، من و خانواده‌ام همگی در این چهار سال واقعاً خون دل خوردیم.

 


* محمدحسین محمدیان چهار سال از بهترین سال‌های جوانی خود را از دست داد و این اتفاق شاید غیر قابل جبران باشد.


 پسرم محمدحسین اکنون 27 سال دارد اما از آنجایی که جزو کشتی‌گیران سنگین وزن است، حداقل تا دو دوره بازی‌های المپیک جا دارد کشتی بگیرد. من شنیده‌ام «حاجی مراد گاتسالوف» روس قهرمان المپیک 2004 آتن و دارنده پنج مدال طلای جهان و دو مدال نقره و برنز جهان در 37 سالگی خود قرار است در المپیک 2020 توکیو برای یک کشور خارجی کشتی بگیرد، فاصله دو المپیک آتن و توکیو دقیقاً 16 سال است، وقتی گاتسالوف روس هنوز توانایی کشتی گرفتن را دارد، پس محمدحسین من هم می‌تواند حداقل تا دو المپیک دیگر کشتی بگیرد. او در این چهار سال در واقع سه مدال جهانی و یک مدال المپیک را از دست داد. پسرم خیلی صبوری کرد و خیلی سختی کشید اما محمدحسین همچون پدرش «عسگری محمدیان»، صبور و مرد روزهای سخت است. صبور بودن پسرم بسیار ستودنی است.

 


*‌ کشتی‌های پسرت را در سه ماه اخیر چطور ارزیابی می‌کنی؟


 او در اولین میدان بین‌المللی خود در بازی‌های نظامیان جهان در شهر ووهان چین توانست «الکساندر هوشتین» کشتی‌گیر سرشناس بلاروس که شنیده‌ام قبلاً با دو، سه اختلاف امتیاز مغلوب عبدالرشید سعدالله‌یف روس شده است را 3 بر 2 شکست دهد و به مدال طلا برسد اما محمدحسین این بار در تورنمنت بین‌المللی ایتالیا الکساندر هوشتین بلاروس را 9 بر صفر مغلوب کرد و این یعنی حرکت و کشتی رو به جلو. او در جایزه بزرگ مسکو در حالی ‌که 5 بر 2 شریف شریف‌اف آذربایجانی و قهرمان المپیک 2012 لندن و جهان را برده بود، داوران با نتیجه 4 بر 3 شریف‌اف را برنده اعلام کردند و محمدحسین محمدیان به مدال برنز رسید. در تورنمنت بین‌المللی ایتالیا هم او کشتی‌گیرانی چون علی شیر یرگالی‌یف قزاق، بو نیکال و کایل اسنایدر هر دو از آمریکا، آبراهام کونیدو از ایتالیا و الکساندر هوشتین بلاروسی را بسیار مقتدرانه شکست داد و به مدال طلا دست یافت، نکته جالب اینجاست که محمدحسین حتی یک امتیاز هم به کسی نداد و همه را با امتیاز بالا و ضربه فنی شکست داد.

 


* و صحبت آخر؟


 دلم می‌خواهد در رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی آزاد، عدالت رعایت و قانون به درستی اعمال شود و حق به حق‌دار برسد. یعنی هر کشتی‌گیری که بهتر است و بیشتر از همه زحمت کشیده است برای المپیک 2020 توکیو انتخاب شود. همه رقبای داخلی محمدحسین، فرزندان من هستند اما کادر فنی وظیفه دارد بهترین و آماده‌ترین فرد را برای وزن 97 کیلوگرم انتخاب کند. خداوند در آن بالا بالاها نظاره‌گر اعمال همه ما آدم‌هاست. دلم می‌خواهد که در همه وزن‌ها عدالت و قانون برای انتخاب کشتی‌گیران تیم ملی ایران رعایت شود.

کشتی آزاد

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو

آمریکایی‌ها که هنوز در دو وزن ۵۷ و ۶۵ کیلوگرم سهمیه المپیک نگرفته‌اند با «اسپنسر لی» و «زین رترفورد»؛ برنده امیرمحمد یزدانی در فینال جهانی ۲۰۲۳، به استانبول خواهند آمد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسابقات کشتی گزینشی جهانی، روزهای 20 تا 23 اردیبهشت در استانبول برگزار می‌شود. بعد از مسابقات جهانی بلگراد که مجموعاً 5 کشتی‌گیر (نفرات اول، دوم، سوم مشترک و پنجم حقیقی) از آن سهمیه المپیک گرفتند و برگزاری 4 مسابقه گزینشی قاره‌ای که در هر کدام از آنها دو کشتی‌گیر راه یافته به فینال صاحب سهمیه المپیک شدند، در این رقابت‌ها در مجموع 54 کشتی‌گیر در سه رشته آزاد، فرنگی و زنان مجوز شرکت در المپیک را دریافت خواهند کرد.

در این رقابت‌ها که آخرین گزینشی المپیک در رشته کشتی است، علاوه بر فینالیست‌ها، نفر سوم حقیقی که از مسابقه پلی‌آف بین بازنده‌های دو فینالیست مشخص خواهد شد، سهمیه می‌گیرند.

آمریکایی‌ها که هنوز در دو وزن 57 و 65 کیلوگرم سهمیه المپیک نگرفتند، بعد از برگزاری مرحله نهایی انتخابی تیم ملی‌شان، با اسپنسر لی که توماس گیلمان را شکست داد در وزن اول و با زین رترفورد قهرمان وزن غیرالمپیکی 70 کیلوگرم جهان در سال 2023 که برنده امیرمحمد یزدانی در فینال بلگراد است، عازم استانبول می‌شوند.

ترکیه‌ی میزبان نیز سلیمان آتلی در 57 کیلو، عبدالله توپراک در 65 کیلو، سونور دمیرتاش در 74 کیلو و عثمان گوکن در 86 کیلوگرم را در این مسابقات دارند.

به نظر می‌رسد در ترکیه بیشتر نگاه‌ها به سمت فرانک چامیزو باشد، کشتی‌گیری که مبارزه‌ای بحث‌برانگیز با توران بایراموف آذربایجانی در مرحله نیمه‌نهایی وزن 74 کیلوگرم گزینشی اروپایی داشت و اشتباهات محرز داوری، که به تایید اتحادیه جهانی رسید، نتیجه این کشتی را به سود کشتی‌گیر میزبان تغییر داد.

اتحادیه جهانی البته صرفا به محرومیت سنگین داوران مسابقه بسنده کرد و با استناد به قانون، نتیجه را تغییر نداد. تنها پوئنی که به کشتی‌گیر ایتالیایی داده شد، حضورش در سید یک وزن 74 کیلوگرم مسابقات استانبول بود. او حالا شاید شاخص‌ترین کشتی‌گیری باشد که در ترکیه به دنبال سهمیه المپیک است.

ژاپنی‌ها که در گزینشی آسیایی هم با آرش یوشیدا به دنبال کسب سهمیه بودند و این کشتی‌گیر ایرانی-ژاپنی مقابل امیرعلی آذرپیرا تن به شکست داد و از دور رقابت‌ها حذف شد، بار دیگر به او برای کسب سهمیه 97 کیلوگرم اعتماد کرده‌اند.

از جمله دیگر کشتی‌گیران شاخص حاضر در ترکیه، می‌شود به زاندانبود مغولی و امان هندی در 57 کیلو، تولگا تومور اوچیر مغولی، عبدالمجید کودیف تاجیک و سوجیت هندی که به جای باجرانگ به ترکیه می‌آید در 65 کیلو، آوتاندیل کنتچادزه گرجی، سالکازانوف از اسلواکی و ایمان مهدوی کشتی‌گیر ایرانی‌الاصل که به اسم UWW دررقابت‌ها شرکت می‌کند در 74 کیلو، ماگومد شریپوف بحرینی، دیپاک پونیای هندی و بوریس ماکائف از اسلواکی در 86 کیلو، ماگومد ابراگیموف ازبک در 97 کیلو و دنیل لیگتی مجارستانی در 125 کیلوگرم اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست